Board Meeting Agenda

May 13, 2019



Location:

4:00 PM - 5:30 PM

4:00 pm Call to Order/President's Message 15 min

H. George

Approval of March Minutes

** Only address topics for board discussion. Updates should all be in board reports. EACH DIRECTOR SHOULD DISCUSS COMMITTEE, BUDGET AND LINE ITEMS.

4:15 pm **Financial Report** 5 min

E. Laniado

Review our current financial actuals

Directors Reports:

4:20 pm **President-Elect** 15 min

L. Wagner

Trade Show - No Report - Update

Strategic Planning - Nothing to Report

Six Month Budget Report

4:35 pm At-Large 15 min

T. Fiori

DEA - Discuss Competition and Gala

Community Service - Discuss New Hope BHC

Ethics/Legislative - Report Chapter Awards - No Report Design Experience - No Report

Six Month Budget Report

4:50 pm **Professional Development** 15 min

C. Chirichello

Programs - No Report - Update of Upcoming Events

Continuing Education - Report

NCIDQ Prep - Report Six Month Budget Report

5:05 pm **Communications** 5 min

B. Heyman

Newsletter - Report

Six Month Budget Report

Board Meeting Agenda May 13, 2019



Location:

4:00 PM - 5:30 PM

5:10 pm Membership 10 min S. Cabelis

Membership Development - Report Emerging Professionals - No Report

Student Affairs - Report IP Steering - No Report Six Month Budget Report

5:20 pm SRB 5 min. R. Mayne

5:25 pm New Business

Next Board Meeting: Monday, June 10th, 2019, 4:00 pm, Zoom Video Conference Meeting

5:30 pm Adjournment